miercuri, 20 iulie 2011

RULADA APERITIV





           RULADA  -APERITIV

INGREDIENTE

-500 ml lapte
-un pachet margarina
-un praf de sare
-1cana de faiana
-6 oua
-250 g cascaval (branza)

 PREPARARE

Se fierbe laptele si se adauga margarina pina se topeste .Se mentine pe foc pina se pune praful de sare si faina ,se mesteca  continuu sa nu se lipeasca  citeva minute . Se pune  la racit ,iar dupa aceea se adauga ouale . Tava  de aragaz se unge cu unt sau ulei si se tapeteaza cu faina . Se toarna compozitia in tava ,se intinde uniform si se pune la cuptor la foc potrivit . Cind este rumenita si se desprinde de pe tava se scoate din cuptor pe un sevet umed. Deasupra se rade cascavalul  sau branza. Se ruleaza si se lasa in prosop pina se mai raceste. Se consuma calda  sau rece .

                                                                              POFTA BUNA ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu