CANTITATI
-6 oua
-6 linguri de zahar
-6 linguri de faina
-1 praf de copt
-1 plic de zahar vanilat
-rom
MOD DE PREPARARE
Se bat ouale bine pina isi maresc volumul de 3-4 ori ,se adauga zaharul si se bat in continuare pana se albeste compozitia si se topeste zaharul .
Se adauga faina in ploaie si se amesteca usor .
Se adauga praful de copt fara a se dizolva, zaharul vanilat si romul .
Se pregateste o tava de tort sau o cratita de 2Kg astfel:se unge cu putin ulei si se pune hartie .
Se pune compozitia in tava si se coace la foc potrivi .
Se coace pina se desprinde de pe tava .
Se lasa sa se raceasca si se desprinde hartia in momentul cind se prepara ..
Se poate taia in 2-3 felii si se umple cu diverse creme si cu fructe .
Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu