miercuri, 20 iulie 2011

BLAT DE TORT

 CANTITATI

-6 oua
-6 linguri de zahar
-6 linguri de faina
-1 praf de copt
-1 plic de zahar vanilat
-rom

 MOD DE PREPARARE

Se bat ouale bine pina isi maresc volumul de 3-4 ori  ,se adauga zaharul  si se  bat in continuare pana se albeste compozitia  si se topeste zaharul .
Se adauga  faina in ploaie si se amesteca usor .
Se adauga praful de copt fara a se dizolva, zaharul vanilat si romul .
Se pregateste o tava de tort sau o cratita de 2Kg  astfel:se unge cu putin ulei si se pune hartie .
Se pune compozitia in tava si se coace la foc potrivi .
Se coace pina se desprinde de pe tava .
Se lasa sa se raceasca si se desprinde hartia in momentul cind se prepara ..
Se poate taia in 2-3 felii si se umple cu diverse creme si cu fructe .
                                                                                                        Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu