luni, 26 decembrie 2011

NEGRESA




CANTITATI

-6 liguri de cacao
-2 pahare de zahar
-jumatate de pahar cu apa
-4 oua
-2 pahare de faina
-1 ciocolata cu lapte 100 g
-1pachet de margarina
-un varf de bicarbonat


MOD DE PREPARARE

Se pun la foc: apa+cacao+zahar+margarina si se topesc.
10 linguri din compozitie se pun separat.
Compozitia ramasa se lasa la racit dupa care se adauga galbenusurile,bicarbonatul si faina si se amesteca foarte bine.
Albusurile se bat spuma si se adauga cate o lingura in compozitie pana la incorporare.
Se pune compozitia intr-o tava tapetata cu ulei si faina si se pune la cuptor la foc potrivit.
Se scoate de la cuptor cand s-a desprins de pe tava,
Separat  cele 10 linguri de compozitie se incalzesc peste care se adauga ciocolata.
Se pune peste negresa cand se scoate de la cuptor .
Se consuma cu placere.

                                                                                        Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu