vineri, 11 noiembrie 2011

SALATA DE PASTE CU PESTE A LA GINA


Cantitati

-2 linguri otet
-4 linguri ulei de masline
-4 rosii
-sare
-piper
-1 punga de paste
-2 fire tarhon
-200 g mazare
-200 g file de peste
-1 salata verde

Mod de prepare

Rosiile se curata de seminte si se taie in cubulete. Peste ele se adauga otetul amestecat cu ulei, sare si piper dupa gust.
Separat se fierb pastele la foc mic, la care se adauga tarhonul si un pic de sare . Se strecoara si se clatesc cu un jet de apa rece apoi se lasa sa se raceasca.
Se fierbe  mazarea si se strecoara.
Pestele se taie fisii si se fierbe in aburi 3 min.
Se amesteca pastele cu rosiile si  mazarea.
Pe un platou se pune un pat de frunze de salata peste care se adauga pastele si se decoreaza cu pestele file.
Se consuma cu placere.                    

                                                                                   Pofta  buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu