vineri, 11 noiembrie 2011

BRIOSE A LA ANA

                                                                                                 

Cantitati

-300 g de faina integrala
-4 oua
-1 plic de praf de copt
-1 lingurita de razatura de lamiie
-200 g zahar brun
-125 ml de lapte
-125 g unt
-zahar pudra

Mod de preparare

-Se incalzeste cuptorul la 180 grade.
-Se amesteca faina cu praful de copt.
-Se incalzeste untul putin untul se adauga zaharul si se amesteca bine.
-Se adauga ouale unul cite unul ,razatura de lamiie ,laptelesi faina cu praful de copt.
-Se amesteca bine pina ramine fina si uniforma
-Se toarna in forme pina la jumatate .
-Se pun la cuptor 15-20 min pina capata o culoare aurie.
-Se lasa sa se raceasca la temperatura camerei si se decoreaza cu zahar pudra.
-Se poate folosi faina  alba si lapte de soia.
-Se consuma cu placere.

                                                                                   Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu