vineri, 11 noiembrie 2011
BRIOSE A LA ANA
Cantitati
-300 g de faina integrala
-4 oua
-1 plic de praf de copt
-1 lingurita de razatura de lamiie
-200 g zahar brun
-125 ml de lapte
-125 g unt
-zahar pudra
Mod de preparare
-Se incalzeste cuptorul la 180 grade.
-Se amesteca faina cu praful de copt.
-Se incalzeste untul putin untul se adauga zaharul si se amesteca bine.
-Se adauga ouale unul cite unul ,razatura de lamiie ,laptelesi faina cu praful de copt.
-Se amesteca bine pina ramine fina si uniforma
-Se toarna in forme pina la jumatate .
-Se pun la cuptor 15-20 min pina capata o culoare aurie.
-Se lasa sa se raceasca la temperatura camerei si se decoreaza cu zahar pudra.
-Se poate folosi faina alba si lapte de soia.
-Se consuma cu placere.
Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu